Maison La Berce TE KOOP

Per 2018 is Maison La Berce te koop met een vraagprijs van 87.500,- euro (in prijs verlaagd). Het huis is volledig gerenoveerd in 2015 (met septic tank) als vakantiewoning en voor de verhuur

Maison La Berce is een perfect afgewerkte woning. Een comfortabel, gezellig ingerichte vrijstaande vakantiewoning in het natuurreservaat de Morvan in de Bourgogne. Het ligt in de gemeente Montigny en Morvan in het plaatsje lhuis Billard, ca. 15 km. van de stad Château-Chinon, ca. 750 km. van Utrecht. Het huis heeft een voortuin en een ruime achtertuin van 20 meter breed bij 15 meter diep. De zonnige tuin heeft een groot terras en is omgeven door een haag. Het huis ligt naast een boerderij waarvan zomers de koeien van de boer elders in de wei staan. Aan het huis grenst een grote afsluitbare schuur en een overdekte carport. Kenmerken: Woonoppervlakte: totaal ca. 120 m2. Terrasoppervlakte: ca. 8 m bij 3,5 m. Buitenvoorziening: schuur, carport, voor en achtertuin en schommel. Woonkamer; 37 m2, laminaat vloer en houtkachel. TV met Nederlandstalige zenders. Dichte keuken begane grond: 15 m2, magnetron oven, vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast en vriezer. Terras grenzend aan de keuken. Badkamer begane grond: 5 m2. Douche 90 bij 90, wastafel en toilet. Slaapkamer 1 eerste verdieping; 25 m2, via trap bereikbaar met houten vloer. Slaapkamer 2 eerste verdieping; 30 m2 ; te bereiken via de 1e slaapkamer. Het huis is volledig voor de verhuur ingericht, neem contact op betreffende het mogelijk overnemen van de inboedel.

Omgeving:

De bakker/kruidenier, kerk, restaurant en een klein hotel bevinden zich op ca. 1 km afstand van het huis. Chateau-Chinon met voorzieningen zoals de supermarkt, apotheek, banken, restaurants en gezellige terrasjes bevinden zich op ca. 15 km afstand van het huis. Op ca. 2 km afstand van het huis ligt het stuwmeer Lac de Panneciere.

Voor meer aanvullende informatie en fotografie met meer details van het huis, de tuin en de omgeving bekijk de video of de digitale folder van het huis. 

Bekijk hier de video van Maison La Berce Wij hebben dit huis in de buurt van het woonhuis van mijn ouders (dit huis komt ook in de verkoop maar hier zijn nog geen foto’s van). Wij hebben beide huizen ruim 20 jaar en zijn dus zeer bekend in de buurt. We kunnen u dus volledig van dienst zijn bij de afwikkeling van de verkoop zoals notaris etc. Ook kunnen we u helpen bij het wegwijs maken in de omgeving. De website www.maisonlaberce.nl kan voor eventuele verhuur overgenomen worden.

Kosten koper: Als koper moet je rekening houden met de overdrachts belasting van ongeveer zes procent en de kosten voor de notaris van ongeveer drie procent.

Voor het bezichtigen kunt u overnachten in een hotel, hiervoor stel ik voor te googelen op hotel Montigny en Morvan (naastgelegen klein dorpje) of hotels in Chateau Chinon (20 minuten rijden, dit is een grotere stad).

Bijvoorbeeld:

Hotel naastgelegen dorpje Montigny-en-Morvan

L’ auberge de Montigny  

Adres: Bourg, 58120 Montigny-en-Morvan, Frankrijk

Telefoon: +33 3 86 84 71 87

Chateau Chinon

Hôtel Au Vieux Morvan  

Adres: 8 Place Gudin, 58120 Château-Chinon, Frankrijk

Telefoon: +33 3 86 85 05 01

HOTEL RESTAURANT DU PARC

Adres: 49 Route de Nevers, 58120 Château-Chinon(Campagne), Frankrijk

Telefoon: +33 3 86 85 29 35

  Voor meer informatie bel gerust Bram van den Beld op 0641324327